Kaj nam nudi pohištvo Potočnik?

Pohištvo Potočnik Pohištvo Potočnik je mizarstvo s tradicijo že od leta 1895. Podjetje nudi pomoč in rešitev vsakemu, ki se znajde pred izzivom, kako opremiti ali preurediti svoje stanovanje oziroma dom. V kolikor si želite les in opremiti svoj dom s pohištvom, izdelanim iz kvalitetnih materialov ter v svoj dom vnesti mehko in naravno, potem je mizarstvo Potočnik gotovo pravi naslov za vas. Pohištvo Potočnik vam namreč pomaga pri ustvarjanju prostorov na tak način, da se boste v njih odlično počutili. K temu pa seveda ogromno pripomore izdelava pohištva po meri, saj bodo izpolnjene vaše želje in potrebe. Izdelava pohištva po meri namreč omogoča, da ste s končnim izdelkom popolnoma zadovoljni.

Znanje, tradicija in sodobna tehnologija so tiste tri lastnosti, ki omogočajo uspeh podjetja Potočnik. Izdelki pohištva Potočnik namreč vse to izražajo. Ekipa Potočnik je četrta generacija, ki iz ljubezni do dela z lesom ustvarja pohištvo za vas. Seveda za vrhunsko pohištvo ni dovolj le znanje in tehnologija, ampak je še kako potreben kvaliteten material. Brez kvalitetnih materialov ni kvalitetnega izdelka. Kot stranka pa si zagotovo želite, da bi za dobro ceno prejeli tudi kvaliteto in izdelek, ki vam bo všeč iz vseh vidikov.

Pohištvo Potočnik vam nudi izdelavo modernega pohištva za kuhinje, dnevne prostore, kopalnice, spalnice, otroške sobe, poslovne prostore in predsobe, poleg tega pa vam to podjetje nudi tudi notranja vrata in vgradne omare. Pohištvo Potočnik poskrbi za strokovno svetovanje strankam, izris prostora v 3d obliki, izdelavo pohištva po meri ter tudi za dostavo in montažo željenega pohištva. Poleg tega pa vam podjetje nudi tudi prodajo gospodinjskih aparatov.