Vgradna omara z drsnimi vrati: moderna in praktična rešitev

 

Ljudje potrebujemo za shranjevanje naših stvari ogromno prostora. Še poseben nežnejši spol, potrebuje za shrambo svoje velike garderobne kolekcije, omare, v katerih lahko svoje obleke in čevlje primerno sortirajo, obleke pa so v teh omarah zaščitene. Vgradna omara z drsnimi vrati je plod nove tehnologije in predstavlja način kako optimalno izrabiti nek prostor. Vgradna omara z drsnimi vrati pa ni primerna samo za stanovanja oziroma za spalnice, temveč jih lahko uporabljamo tudi na drugih mestih, kjer je stiska s prostorom običajna. Taki prostori so običajne pisarne v poslovnih prostorih, šolah, bolnišnicah in hotelih.

 

Vgradna omara z drsnimi vrati ne predstavlja le prostora za skladiščenje naših predmetov in stvari ampak je tudi čudovit estetski element vsakega prostora. Vgradne omare nam omogočajo dober vpogled nad vsebino notranjosti in urejeno polnjenje omare. Vgradna omara z drsnimi vrati ne potrebuje praktično nobenega dodatnega prostora, zaradi posebnega drsnega načina odpiranja vrat.

 

Vgradna omara z drsnimi vrati

 

Vgradna omara z drsnimi vrati lahko sega od tal do stropa in tako optimalno izkoristimo ves razpoložljiv prostor, od stene do stene, kot pregrada v prostoru ali pa kot vrata v drug prostor. Vgradne omare lahko dobimo praktično v katerikoli barvni kombinaciji in obliki, tako da vsak lahko najde vgradno omaro, ki bo skladna z ostalim pohištvom in drugo opremo v stanovanju oziroma prostoru.

 

Notranjost vgradne omare lahko vsak opremi glede na svoje zahteve, z dodatnimi predali, stalažami in mrežastimi košarami za shranjevanje nogavic. Vgradna omara z drsnimi vrati omogoča tudi vgradnjo izvlečnih polic, in sistemov za hidravlični izvlek obešalnikov. Z funkcionalno in pregledno notranjo ureditvijo omare boste kadarkoli našli kar iščete.